Prevoca voor notarissen & leden VLN

Prevoca is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor notarissen die lid zijn van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat, en voor leden van de Vereniging Nederlandstalige Licentiaten & Masters Notariaat (VLN).

Prevoca voorziet een basiswaarborg van 100 euro per dag met de mogelijkheid tot uitbreiding van de basiswaaborg met 3 mogelijke formules: een extra tussenkomst van 50 euro, 100 euro of maximum 150 euro per dag.

Noteer verder dat Prevoca ook psychische aandoeningen verzekert en dat we in geval van bevalling een dagvergoeding uitkeren met een maximum van 750 euro. In geval van overlijden ten gevolge van een ongeval krijgen uw begunstigden 25.000 euro uitgekeerd.

 

De details en de nodige formulieren van het verzekeringsproduct Prevoca voor notarissen vind je hier:

Om uw aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier online uw Prevoca-toetredingsformulier invullen. Als u alle velden heeft ingevuld, genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print deze uit, lees nog een keer na en stuur dan uw gehandtekend toetredingsformulier naar PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.

Vergeet echter niet om de verplichte Medische Vragenlijst in te vullen! Deze Medische Vragenlijst kan u hier eveneens online invullen. Opnieuw genereren we voor u een PDF met de door u ingevulde informatie. Print de PDF uit, lees nog een keer na en stuur deze samen met uw toetredingsformulier naar PRECURA.

Wilt u meer informatie over Prevoca, conctacteer ons op 02.304.11.11 of via info@precura.be.